Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Εικονίδιο
OpenLit
Επιστροφή: Ολοκληρώθηκαν τα δείγματα υλικού για την...
 
Δημιουργία Δημιουργία στοιχείου
|
Επεξεργασία Επεξεργασία στοιχείου
|
Διαγραφή Διαγραφή στοιχείου
|
Εξαγωγή συμβάντος στο Ημερολόγιο Εξαγωγή συμβάντων
|
Να λαμβάνω ειδοποιήσεις
|
Επιστροφή στη λίστα
Τίτλος:
Ολοκληρώθηκαν τα δείγματα υλικού για την εξ αποστάσεως πανεπιστημιακή διδασκαλία της λογοτεχνίας
Έναρξη:
26/8/2006 12:00 πμ
Λήξη:
Περιγραφή:
Τα μέλη της ομάδας ολοκλήρωσαν τα δείγματα υλικού για την εξ αποστάσεως πανεπιστημιακή διδασκαλία της λογοτεχνίας. Στον δεσμό "Έργο της ερευνητικής ομάδας" μπορείτε να βρείτε τα εξής δείγματα έντυπου υλικού: α) Μια εισαγωγή στην ανάγνωση των λογοτεχνικών κειμένων: Δημήτρη Χατζή «Σαμπεθάι Καμπιλής», β) Ποίηση και ερμηνεία: Μια αναγνωστική προσέγγιση στο ποίημα «Μπαλλάντα για τους ποιητές που πέθαναν νέοι» του Μιχάλη Κατσαρού γ) Guy de Maupassant - ένα διήγημα δ) Περισσότερα για τη διδασκαλία του Μωπασσάν: Εργοβιογραφικά στοιχεία, Gustave Flaubert,  Ο Zola, το Κίνημα του Νατουραλισμού & η Σχολή του Médan, Schopenhauer
Επίσης τα εξής δείγματα ηλεκτρονικού υλικού (υπερκείμενα), που αφορούν το θέμα "Η πόλη στην ευρωπαϊκή λογοτεχνία": α) Πραγματικές πόλεις: Διαβάζοντας τις "Αόρατες Πόλεις" του 'Ιταλο Καλβίνο, β) Μια περιπατητική ανά-γνωση της πλατείας Ομονοίας. (Μ. Μητσάκης - Γ. Ιωάννου - Μ. Κουμανταρέας) γ)  Λογοτεχνικός Χάρτης των Ιωαννίνων – Μια δοκιμή σε ηλεκτρονική μορφή, δ) Μια φαντασμαγορία της ζωής στην πόλη της Αθήνας: "Έξι νύχτες στην Ακρόπολη"- Γιώργος Σεφέρης ε) Η εικόνα του άστεως σε ελληνικά απόκρυφα μυθιστορήματα του 19ου αιώνα.
Τέλος ολοκληρώθηκε και διατίθεται εκτός εμπορίου σε κάθε ενδιαφερόμενο εκπαιδευτικό DVD-ROM για τον συγγραφέα και μεταφραστή Ε.Χ.Γονατά.
Θέση:
Περιοδικότητα:
Χώρος εργασίας:
Συνημμένα:
 
 
Δημιουργήθηκε στις 26/3/2007 8:59 πμ από
Τελευταία τροποποίηση στις 27/3/2007 5:27 μμ από